Nieuwe website

Strak, overzichtelijk en boordevol nuttige informatie: dat zijn de kernwoorden van de nieuwe website van Paul BORGions die zopas online ging. Je komt er alles te weten over podologie, inlegzolen en de juiste schoenkeuze.

De vorige website van Paul Borgions was zowel inhoudelijk als qua vorm aan een update toe. Daarom werd de nieuwe site from scratch opgebouwd. De look is, vooral met het felle oranje, veel frisser en eigentijdser geworden. Er werd ook een nieuw logo ontworpen om de diverse activiteiten van Paul Borgions een duidelijk en uniform uitzicht te geven.

Daarnaast is de navigatie van de website aangepast om het surfcomfort te verhogen. Bovenaan de pagina’s vinden bezoekers in één enkele oogopslag de belangrijkste onderdelen van de site terug: home, voor wie?, hoe werken wij?, Podologische Zolen, referenties, wie zijn wij?, contact, maak een afspraak en schoenadvies. Helder, overzichtelijk en compleet.

Ook inhoudelijk is de nieuwe site vollediger en meer up to date. De wereld van de podologie staat niet stil: op de vernieuwde website leer je meer over recente wetenschappelijke ontwikkelingen, maar ook over de werkwijze – die al jaren succesvol is – van Paul Borgions en zijn team.

Geplaatst in Algemeen.